Tänään "pyörähdettiin" KASsin mätsärissä Kuivasjärvellä. Oltiin hallilla aamusta heti 10:00 ilmoittautumassa. Ilma oli aika kylmä eikä vaatettakaan kyllä liikaa ollut, pikemminkin päin vastoin. Mukaan lähti onneksi edes mieltä lämmittämään Jonna joka sitten pitkin vuorollaan Pinjaa tai Bentleytä hallussaan. Kiitokset Jonnalle!

Kehät alkoivat vähän myöhässä, joskus yhdentoista jälkeen ja tuomarina meillä oli molemmilla (ulkomuototuomari?) Jari Laakso. Bentley oli kehässä 8. vuorossa, pariamme en ikävä kyllä rodultaan tunnistanut.. Bentley esiintyi aivan kuin unelma, otti tuomarin avosylin vastaan, juoksi hienosti ja seisoi tosi nätisti kun pysähdyttiin. Ja kyllähän se tuomari meitä juoksuttikin, ihan meinasi kunto loppua itseltä ja puuskutus vain kävi kun kehästä lähdettiin. Paimenkoiran liikkeet kun näkee parhaiten kovassa vauhdissa ja kuulemma minun pitää lähteä kotia harjoittelemaan juoksemista, kun koira joutui odottelemaan Silmänisku  Bentley voitti parinsa eli sai punaien nauhan. Se oli kyllä meille jo sen päivän voitto se upea esiintyminen! Loppukehissä tuomari vielä mainitsikin meille meidän hyvästä yhteystyöstä vaikka ei meitä 32 punaisen saanee koiran joukosa sijoittanutkaan ;) Yhteenstä isoja pentuja olisi siis peräti 64 kipaletta.

Isojen pentujen jälkeen alkoi sitten isot aikuiset ja esiinnyimme Pinjan kanssa kehässä 2. Vähän Pinja säpsähti tuomari ja haukahtikin. Annoin sitten tuomarin pyynnöstä hänellekkin nameja, että saisi tutustua Pinjaan ja onneksemme hän käyttikin aikaa Pinjan kanssa, juoksutti välissä ja tutusteli taas. Hampaita tms. emme alkaneet katsomaan, sillä se oli tarpeeksi suuri saavutus että viimeisen juoksun jälkeen Pinja meni itse tuomarin luokse häntä heiluen eikä enään pelännyt yhtään! Nauru Pinja sai sinisen nauhan eikä meitä tietenkään sinistenkehässä enään sijoitettu, mutta sielläkin käytiin vielä pyörähtämässä.

Kaiken kaikkiaan oikein positiivinen päivä koirien osalta. Kylmähän siellä toki oli, mutta ehkäpä se oli sen arvoista. Bentley sai taas hyvää koirien siedätys treeniä, sillä aamulla se oli täysi rähjä, mutta tokon avulla sain kontaktin siihen ja rauhoittui melko nopsaan ja lopetti sen ainaisen toisten kyttäämisen. Kuusi tuntia piti taas nuitten "hullujen" taki kärsiä vaan mitäpä sitä ei koiriensa eteen tekisi?

Huh, vieläkin palelee.. .. ..