Eilisistä agility treeneistäkin voisi tietysti jotain kirjoitella. Tehtiin taas radan pätkiä, muutamaan estettä kerrallaan. Bentley kävi totaalisen ylikierroksilla enkä millään saanut sitä keskittymään minuun, vaan kaikki muut koirat olivat ylivoimaisen kiinnostavia. Muutamat jutut onnistuivat tosi kivasti, mutta osassa sitten kämmäilin itse ohjauksen kanssa. Tämä olikin meidän viimeinen kerta alkeiskurssilla ja tiistaina 29. syyskuuta jatkamme agility jatko1 ryhmään, joka treenailee 20:30-21:30 Tupoksessa. Vähän hankala aika ehkä, mutta ei auta kuin skarpata ja koiraa pysyä hereillä :)

Iltalenkillä otin Pinjan kanssa toko juttuja. Palkattuja lyhyehköjä (?) seuraamispätkiä ja liikkeistä jääviä. Erityisen onnellinen olen siitä, miten hyvin Pinja on hoksannut seiso ja maahankäskyjen eron, vaikka sanonkin molemmat aika painokkaasti. Maahan käskyllä se lakoaa nykyisin lähes aina yhdestä käskystä maahan, seisominen vuorostaan on hieman epävarmempi ja ehkä 2/10 kerrasta se jää hiippailemaan perään ja vasta toinen käsky tehoaa. Seuraamiset alkoivat myös "näyttää" kivoilta ja käännöksiinkin on tullut tiiviyttä! Yksi lyhyt (1min) paikallamakuu oli myös.

Tänään laittelin sähköposti viestiä showmedialle, että vaihtavat Pinjan avoimesta luokasta käyttöluokkaan sinne Seinäjoen näyttelyyn ja samalla ilmoitin myös Pinjan "tähti-koiruudesta" eli tarkoitan luettelomerkintöjä (*) = valioituu sertin myötä. Molemmat koiran ovat todella karvattomia. Bentley on tiputtanut niin housut kuin hännänkin, rinnassa/kaulalla on enään tuuheasti karvaa (jonka toivon myös pysyvän siinä!) Pinjalla vuorostaan on vielä housut ja häntä tallella, mutta rungosta ja kaulalta on karvat varisseet. Samalla myös hienot kolot tulivat jälleen esiin :)  Eli eipä mitään kovin ihmeellistä menestystä kyllä tarvitse Seinäjoen keikaukselta minun koirille odotella..