Enpäs olekaan aikoihin ollut näin helpottunut. Rovaniemen kokeesta tuli sähköpostia, ettei olla mahduttu mukaan ja palauttavat maksun. Mahtavaa :) mulla alkoikin jo kaduttaa koko homma.

Joka tapauksessa pyritään nyt tsemppaamaan kaikki liikkeet hyvään kuosiin ja lähdetään tavoittelemaan sitä TK1:stä, kun on kaikki hyvin hallussa. Toki jo aiemminkin kisataan, tavoitteena nyt yleensäkin tulos :)

13.8 mennään kuitenkin epävirallisiin kisoihin.. ja jos joku sattuu vielä perumaan kokeen, niin ilmoitin että meille saa vielä lauantaihin 15.8 ilmoittaa, mikäli kokeeseen mahtuukin. Saattaisimmepa vielä mennäkin.

___________________________________________

Lisäys 6.8.2009

Ilmoitin Pinjan tänään Oulun Seudun Taipumuskokeisiin, jotka ovat 29.8. Toivottavasti päästään mukaan ja toivottavasti menee hakutyöskentely paremmin kuin viimeksi vaikkei jäljelle vielä päästäiskään.. Tulen laittamaan ilmot myös Tornion taippareihin (19.-)20.9.2009 Pinjan osilta lähipäivinä.

Laittelin tänään sähköpostia TOKO kokeeseen, joka pidetään 30.8 Oulussa ja varasin meille paikan sieltä ALO luokkaan. Viimeistään siellä sitten startataan näillä näkymin. Laskeskelin tuossa mahdollisia pisteitä ja jos kaikki liikkeet menee ihan päin takapuolta niin saadaan alo0 tai jos vaikka koira lähtee huiteleen niin miksei se alo- ole mahdollinen :)  Kuitenkin, jos saisin nyt kuukauden aikana seuraamisen Pinjan kuntoon, niin mahkut vois olla paljon parempaankin tulokseen. Katsotaan.. Se on niin päivästä kiinni meillä tämä tokoilu.

Viikon päästä lauantaina 15.8 mennään joka tapauksessa Rovaniemelle, Pinja on ilmoitettu avoimeen luokkaan ryhmänäyttelyyn, jossa tuomaroi Markku Santamäki :)