1829086.jpg
Ryhmäpotretti kaveruksista kesä-2008

...ja katsomon puolella tietenkin, vielä ;) Kati soitteli eilen, että halutaanko lähteä mukaan kisoihin, joihin KAti osallistuisi Iitun kanssa, ja tietysti me haluttiin kun vielä kyytikin saatii. Kiitos kutsusta ja kydistä ja mukavasta seurasta! Oli kiva turista taas pitkästä aikaa. Katin ja Iitun eka rata meni hienosti, 10vp ja sijoitus 12., toiselta tuli hylsy. Kuvasin molemmat radat ja koirakitkin jaksoivat odotella kauempana hienosti.

Pinjalle ja Bentleylle siis oivaa malttitreeniä ja Pinjakin jaksoi olla, kunhan Iitukin oli rauhassa. Sitten kun Iitu harjoitteli esteitä, Pinja kuumuin. Tietysti, eihän kaveri voi vaan yksin kaikkea hauskaa tehdä. Pinjan nami-nakit jäi kotiin, mutta taskun pohjalta onneksi löytyi muutama kuivamuona nappula, joiden avulla otin TOKO-treeniä. Seuraamisesta maahan menoa, jäi hienosti ja yhden "hypyn".

Kati saikin meiät houkuteltua osallistumaan OKK seuracupiin Pinjan kanssa ja ajattelin että jos mölleihin vaikka. Laitan kohta ilmot menemään ja saattaisin ehkä kuitenkin jo osallistua epäviralliseen ALO-luokkaan.. ehkä :) jos menen ALO-luokkaan Pinjan kanssa, voisin harkita vieväni Bentleyn mölli-luokkaan, jos vaan jaksan treenata ahkerasti. Meidät nähdään siellä siis muistaakseni 4.9 ;)

Kati houkutteli myös mätsäriin, jonne Bentley ei vielä pääse, kun ei ole varoajat rokotuksista kunnossa, mutta Pinjan kanssa voisin mennä. Ehkä. Katsotaan nyt saanko muut menot siirrettyä torstaille.

Kiva päivä oli, nätti ilma ja muutenkin mukavaa. Bentley sulatti täysin Katin sydämen, tiedä vaikka siihen perheeseen tulisi joskus bortsukin... ? ;)

Ai niin, ja ilmoitin Bentleyn mukaan kassin arkitottelevaisuus kurssille, vielä en tosin tiedä onko ilmo mennyt perille ja päästiinkö mukaan.

Vielä loppuun parikuvaa lapsosista, copyt: KatiJ.
1829093.jpg
Bentley reilut 16vk eli 4kk vanhana, alkaa tuo seisominenkin jo onnistumaan, varsinkin kun on joku muu kuvaamassa :) kiitos Katille kuvista!

1829094.jpg
(karvattomasta Pinjasta oli kyllä seisonta kuvakin, mutta eihän bikineissä sovi julkisesti esiintyä ;)