Lauantai aamuna heräsin, kun Tilda petasi mahdottomasti, pahvit ja paerit oli silputtu sieviksi pikku palasiksi. Arvelin, että kyllä vuorokauden sisälle alkaa jo tapahtumaan. Kahden aikaan päivällä istuskelin Tildan kanssa pari tuntia ja vähän alkoi jo avautumis polttoja tms. olemaan. Klo 23 illalla tuli ensimmäiset kunnon poltot ja ensimmäinen pentu saatiin maailmaan sunnuntain puolella klo 00:30. Janne ehti jo kysäistä, että kuinkahan nopsaan tulee seuraava. Meinasin sanoa, että pari voi tulla ihan peräkkäinkin ja saattaa sitten pitää parinkin tunnin tauon. No, eipä mennyt kauaa kun alkoi taas tapahtua ja loppujen lopuksi koko homma oli ohi alle kahdessa tunnissa, jos lasketaan ensimmäisenä syntymästä viimeisen syntymään. Nukkumaan pääsin itse neljän aikaan aamu yöllä :)Sunnuntai 29.7.
00:30 ensimmäinen pentu, UROS
00:38 toinen pentu, NARTTU
00:57 kolmas pentu, UROS
01:05 neljäs pentu, NARTTU
01:24 viides pentu, UROS
01:43 pulpahti kuudes, UROS
02:01 seitsemäs pentu, UROS

Täytyy sanoa, että ikinä en ole nähnyt näin nopeaa synnytystä. Ensimmäistä pentua synnytettiinkin yli tunti, Tilda oli selvästi kipeä ja ääntäkin siitä lähti, ja loppujen lopuksi jouduin ensimmäisen auttamaan maailmaan ja "vetämällä" kaverina. Osassa avustin myöhemminkin, mutta osa vain "pulpahti" karjaisun kera :D Karjaisussa on siis näköjään voimaa..

Todellakin Tildalla äidin vaistot heräsi heti, kun ensimmäinen oli saatu ulos. Heti tiesi mitä pitää tehdä ja kaikki pennut on olleet syntymästään asti todella virkeitä. Heti löytävät tissille, mikä on toki kasvattajalle valtava helpotus, kun ei tarvitse itse pentulaatikon laidalla kyykkiä ja laittaa tissiä suuhun :)  Urokset ovat selvästi vaaleampia kuin nartut, joten hiukka jännään minkä värisiä niistä sitten tulee, mutta eiköhän se parin viikon sisälle selviä.Ainakin uros pentuja on vielä varattavissa, ja toiselle nartulle etsin sijoituskotia!!

Pentutiedustelut voi soittaa aluksi sähköpostiin:  kennelhilliton@luukku.com
Carita puh. 0400857245