Lähdettiin siinä ennen seitsemään tokoilemaan ja seitsemän aikaan ihmettelin, että onkohan mulla väärä parkkipaikka, kun ketään ei näy missään. Pari tokoilijaa sinne ilmestyi, mutta aikaa olikin siirretty puoli kahdeksaan ja isompi poppoo oli kokoolla silloin. Eipä siinä mitään sitten, vissiin olin sähköpostin missannut :)

Pinjan kanssa tehtiin 2 min paikallaolo, ja uusi "ongelma". Häiriötä oli aika paljon, kun osa kävi palkkaamassa koiriaan vähän päästä, ja Pinja keksi jossain vaiheessa nousta seisomaan. Ei kuitenkaan edennyt, ilmeisesti hoksasi, että pieleen meni. Sama toistui pari kertaa.

Otin myös useita lyhyitä seuraamispätkiä ja niihin saatiin hyviä vinkkejä taas meidän "ex-kouluttajilta". Hyvä vaan, kun joku huomaa mokat ja pakottaa tekemään oikein. Eihän tästä hommasta tulisi lusmuilemalla mitään. Bentleyn kanssa otin myös seuraamisia ja ihan lyhyitä paikallaoloja. Pinjan kanssa seuraaminen on todellakin edistynyt, se oli kiva huomata ja kannusti jatkamaan eteenpäin treenejä.

Luoksepäästävyys onnistui ihan kivasti lopuksi molemmilta, Bentleylle piti antaa paljon rauhoittavia signaaleja, eli kehuin hyvin rauhallisesti ja muistutin useamman kerran, että sivulla olis pysyttävä. Silloin alkoikin onnistua hyvin. Pinjan kanssa i suurempaa ongelmaa ollut, vähän meni vastaan Paulaa, mutta häntä heiluen. Pinjallekin otettiin helpomapana ja pikkuhiljaa vaikeutettiin. Lopulta onnistui tosi hienosti.

Henkilöryhmässä (PK-puoli, BH-koe) kävin myös molempien kanssa. Kumpikaan ei hötkyillyt ihmisiin päin ja seurasivat hyvin (tosin palkka oli lähellä).

Suurempia ei oikeastaan treenailtukaan. Aikaa meni   j o n k i n   v e r r a n   koiraihmisten kanssa höpötellessä ja spekuloidessa erinäisiä asioita. Kotia päästiin lähtemään 21:30 ja heitin sitten samalla Tiinan & Lillin ent. naapuritaloomme.