Kirjoitin äsken pitkän selostuksen meidän viime päivien tapahtumista ja tämä vuodatus.net näköjään tilttas ja kaikki katos.. voihan piip! Lyhennettään siis hieman ja kerrotaan vain pääkohdat ;)

Oltiin eilen vesisateessa OKK syysmätsärissä Pinjan ja Bentleyn kanssa, Katin&Iitun kyydillä päästiin ja mukaan lähti myös Jonna.

Bentley osallistui babypentuluokkaan 3-6kk. Kuulemma kovin kehittymätön.. mutta hei! Eikös 5kk vanha bortsu saakin olla kehittymätön?? Sininen tuli eikä sijoittunut. Liikkeet menivät handleri Jonnan mukaan huonosti, mutta muuten oli hyvin sujunut. Harmi, kun eivät juoksuttaneet toista rinkiä, olisi mennyt jo paremmin.

Pinjan kanssa kehiä odoteltiin aivan tajuttoman kauan (paikan päällä oltiin 13:45-18:15..siitä voi päätellä kuinka paljon oli kehät myöhässä ;) ).

Pinja sai sitten sinisen nauhan, tuomari sanoi että olisi halunnut antaa meille molemmille punaiset. Kehui Pinjan käytöstä (HUOM! Oli mies tuomari ja Pinjalla meni tosi hienosti!! ;) ettei ole pitkään aikaan nähnyt näin hyvätapaista tolleria ja kehui kovasti liikkeitä. Lopulta voitettiin sitten siniset isot aikuiset ja oltiin lopuksin BIS 5 !!!

Tästä voikin hyvällä mielellä lähteä Kajaanin ryhmikseen 2.11 :P