Eilen matkailtiin "ei-farmari" autolla viiden ihmisen ja kahden vänkärinpuolen jalkatilaan usllotun koiran, Pinjan ja Bentleyn, voimin Pohjoiseen viikonlopun viettoon. Pari tuntia saivat reppanat koiraparkissakin viettää, kun pysähdyimme "hetkeksi" Keminmaan Cittarille ;)

Tänään olikin sitten tiedossa jo jotain mukavampaa. Menin eilen illalla siskon luokse yötä ja tämä toi minut aamulla "kottiin-kottiin" ja mukaan napattiin myös Tipla neitokainen. Tipla on virallisemmin Lapintähti Safiira, mustavalkoinen toukokuussa vuoden täyttävä bordercollie narttu. Oikein ihana tapaus!

Kun päästiin pihalle, eikä muita koiria näkynyt ulkona, päästin Tiplan juoksemaan. Saman tien porukat päästivät myös Bentleyn ulos. Bentley seisahtui, asettui pamennus asentoon ja kun Tipi meni tervehtimään, tämä jähmettyi istumaan :D Meinasi mennä pojalla pasmat sekaisin, kun kuvan kaunis neitokainen kävi ensitöikseen pusuttelemassa herraa.. Oikein mukavasti siis tervehti pariskunta toisiaan.

Tipistä mahdollisesti joskus äiti tulee ja Bentley on tällä hetkellä vahvana ykkösenä isäehdokkaana ;) Tästä pariskunnasta siis kuullaan vielä! Silmänisku