Nyt pääsee viimein päivittelemään taas blogiakin (26.7.) kun vuodatuksen huoltokatko on loppunut. Joten päivittelen näin jälkijunassa mutta oikeille päiville nää kirjoitukset :)


^ Heidi&Milo, Jutta&Leevi, Krista&Kiira, Mie&Onni

Oulun ja Piteån KV näyttelyt on takana, upein tuloksin. Lauantaina Oulussa sain kokoon "kasvattaja urani" ensimmäisen kasvattaja luokan, jossa mukana oli 3 urosta ja 1 narttu "muumi-pentueesta" (Chili x Bubba), jotka täyttävät elokuussa 2v. Kasvatit pärjäsivät erinomaisesti, ja kasvattajaluokkamme sai KP & ROP-kasvari!! BIS-kasvattaja kehissä meihin ei ees vilkaistu, mutta tulipahan sielläkin juostua :)

Oulun tulokset   (la tollerit & bentley, sunnuntaina eetu)
JV-10 Tollmaster's Finnish Game Gainer "Bono"  avo - ERI1  SA  PU2  vara-cacib
Hillitön Tahmatassu  "Onni"  nuo - ERI1  SA  "PU5"  vara-sert  :) 
Hillitön Piisamirotta "Milo"  nuo - ERI2
Hillitön Hosuli  nuo - ERI3
Hillitön Pikkumyy "Kiira"  nuo - ERI1  SA  PN1  SERT  CACIB  &  VSP  !!! 
Lapintähti Klarissa "Pipsa"  nuo - EH3

Kennel Hillitön KASV1 KP & ROP-kasvattaja

Bentley Dark Jewel "Bentley"  avo-ERI1

Foxilux Ritolan Eevert "Eetu"  jun-ERI1


^  Bentley Oulun näyttelyssä..


^ Bono Piteåssa kehänlaidalla..

Piteån tulokset: (tollerit)
JV-10 Tollmaster's Finnich Game Gainer "Bono"  avo-ERI1  SA  PU1  SERT  CACIB  &  VSP  ->  SE (n)MVA  !!!!!!!  JEEIJJ!  :D 
Lapintähti Klarissa "Pipsa"  nuo-EH2

Kotimatkalla kävimme vielä katsomassa Bonon jälkeläisiä Storstrandsnova's kennelissä Piteåssa, penskat olivat jo 7 viikoisia ja aivan ihania rohkeita ja sosiaalisia pakkauksia kaikki  <3   Ihan huippua oli toki myös se, että pentujen kasvattaja Susanne Nilsson tuli katsomaan näyttelyä ja oli mukana jakamassa ilomme Bonon valioitumisesta Ruotsiin! :)  Seuraavia tavoitteita ovatkin sitten NOU1 tulos ja sitä myös fi mva titteli Suomeen ja jospa ensi kesänä kävisimme myös jossain vähän kauempana "cacib (ja serti) jahdissa" kuten kokeneemmat asian ilmaisevat :)


^ Bonosta juoksu kuvaa  copy: Susanne Nilsson