Tänään pyörähdettiin Raahen ryhmiksessä Pinjan kanssa (ja olihan se Bentleykin matka seurana autossa). Hitusen jännitin Pinjan käyttäytymistä kehässä, selkeästi alkaa meidän johtajuus ongelmat olla parempaan suuntaan menossa ja toivoin kovasti, että se sitten näkyy myös kehäkäyttäymisessä. Ja näkyihän se :D

Pinja esiintyi oikein mallikkaasti, tosin vähän holtitonta oli se meno, kun reppana ei tykännyt yhtään, että lävin ennen meidän kehää esittämässä Chilin.. mustasukkainen tolleri kun on ;)

Raahesta haettiin täysin karvattomalle neidille Hyvät arvostelut, jossa seisoo seuraavasti:

"Hyvän tyyppinen. Rungon mittasuhteilta oikea narttu. Taakse laskeva kallo-osa. Hieman vieras ilme. Hyvä ylälinja. Suorahkot olkavarret. Hyvä runko. Varma asentoiset raajat. Tasapainoiset liikkeet. Hyvä väritys. Tänään erittäin niukka karvapeite, mikä vaikuttaa kokonaiskuvaan. Esitetään hyvin."

Pinjan täysveli Dimmu (Lapintähti Mustang) sai EH:n ja voitti oman luokkansa, myös Pinjan sisarpuolillekin tuli kaikille hyvät arvostelut, Leo (Lapintähti Othello, sama isä) EH NUK2, Romeo (Lapintähti Romeo, sama isä) voitti pentuluokan ja Jodi (Lapintähti Quaggy, sama emä) oli EH JUK2.

Vielä sokerina pohjalla tiukan linjan omaava tuomari antoi Chilille (Valijka Virgo Vestalis) ERI NUK1 PN2 & vara-SERTin.