Viiden aikaan kokoonnuttiin pikkuporukalla treenailemaan taippari juttuja; hakuruutua ja tutustumaan riistaan. Teimme taas laajahkon ruudun, jossa oli lähes 20 damia. Sillä välin kun muut tekivät hakua, me tutustuttiin Bonon kanssa pentudamiin. Härnäsin Bonoa sillä ja heti kun se kiinnostui, heitin damia vähän matkaa. Pennulle luonnollisella tavalla se hyökkäsi damin kimppuun ja kun kutsuin, palautuskin sujui käteen asti ikään kuin huomaamatta. Tätä tehtiin vähän väliä muutamia kertoja ja lähes aina sujui tosi kivasti (välillä mustikan varvut vaan olivat kerta kaikkiaan kiinnostavampia ja käytännöllisepiä pureskelua varten).

Bonon kanssa tutusteltiin myös variksen siipeen, jota kannettiin hienosti, mutta sitten innostuttiin jyrsimään. Isosta känin rotkaleesta pikku herra oli myös oikein kiinnostunut, mutta sitä se ei olisi jaksanut raahata vaikka olisi halunnutkin. Jäinen varis kuitenkin kiinnosti sen verran, että se napattiin suuhun ja sen kanssa oli kiva juoksennella pitkin nurmikkoa :) lopulta niin pentu kuin variskin päätyivät oikeaan osoitteeseen.

Pinjan kanssa tyhjennettiin aikalailla hakuruutu. Vaadin sitä hakemaan 16 damia, eli lähes kaikki. Pinja haki hyvällä vauhdilla ja motivaatiolla mitä käskettiin, ainostaan siipidamit olivat hieman arvelluttavia ja niitä piti haistella ennen kuin tuotiin mammalle. Niitä kun emme ole aiemmin käyttäneet. Pinjalle tehtiin myös nouto variksella ja kaniakin raahattiin.