On taas jäänyt kirjoittelematta tänne, joten kirjoitellaanpa vähän jäljessä :D

Tais olla keskiviikko, kun pyörähdettiin Tuiran koirapuistossa tutustumassa Jodi-tolleri neitiin (Lapintähti Quaggy). Jodi olikin oikein hurmaava neiti, tosin Pinjan kanssa nyt eivät niinkään innostuneet leikkimään :( Pinja oli vähän rajulla tuulella ja jonkin asteista valtataisteluakin siinä sitten loppuavaiheessa käytiin. Suurin osa ajasta meni kuitenkin oikein hienosti ja me omistajat saimme kuulumisia vaihdella. Bentley oli vähän hermona, kun ei päässyt tyttöjen leikkeihin mukaan ja aloitti sitten raivoisan haukkumisen. Heti kun otin namit esille, oli poika taas kuin unelma. Huvittava tapaus ;) 

Jossain vaiheessa vein Bentleyn kiinni aitaan eikä kestänyt kauaakaan kun se sieltä jo juoksi pois.. Siinäpä meni sitten taas yksi talutushihna (onneksi oli sellainen missä on kaksi lukkoa ja monta metalli rinkulaa, että päästiin vielä normaalisti kotiin sieltä, varatalutinta kun nyt ei sattunut mukaan :P

Tänään oli tarkoitus lähteä bortsu-porukalla lenkkeilemään, mutta tuli sairastumisia ja se jäi sitten välistä. Joten minäpä nokkelana neitinä lähdin sitten kaupungille shoppailemaan ja kyllähän se kortti sitten vinkuikin... uups.