Tänään olikin sitten mahdollisesti tälle vuodelle meidän vimpat ohjatut toko treenit (jos en ens viikolla pääse osallistumaan vielä) ja tammi-helmikuussa sitten jatketaan uusin kujein myös Bentleyn kanssa ohjatusti ;)

Tänään aloitettiin luoksepäästävyydellä, aina vain paremmin meni joka kerralla ja lopuksi malttoi istua ihan nätisti, mutta jos "tuomari" katsoi Pinjaa silmiin, niin sitten herpaantui ote :D no, mutta tätä ei auttais kun vaan treenata enemmän, useammin ja erinlaisilla ihmisillä.

Sitten otettiin pari lyhyttä seuraamista liikkeenomaisesti ja liikkeenohjaajan kera. Ihan ok, mutta ei mitään huippusuorituksia. Pinja tahtoi seisahtumisissa istua ja siitä suoraan maahan, istumaan, maahan, istumaan jne.. argh!

Liikkeen omaisesti tehtiin myös liikkeestä maahanmeno, ekalla jäi paikoilleen ja kun olin matkani kävellyt ja käännyin, niin sitten lysähti maahan. Toisella kerralla meni hyvin siihen asti kun tahdoin takaisin perusasentoon, ja alkoi taas tuo sivu, maahan, sivu, maahan jne.. pomppiminen

Sitten vielä vähän hyppyä ja muuta mukavaa, eli nouto harjoituksia.