Minulla on nimittäin hullun hauskaa, kun kuvittelen jo etukäteen kaikkea mahdollista mitä voimme Pinjan kanssa keksiä ensimmäisissä TOKO kisoissamme. Emme ainakaan keskity liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen ja vähintään 2 x 0 pisteet tulemme hakemaan, seuraamisista nimittäin ;)

No, huoli on ehkä vielä turha, sillä vaikka ilmo on jo maksettu, saattaa se postissa kadota tai emme vain yksinkertaisesti mahdu kokeeseen mukaan. Mikähän lienee päähänpisto tämäkin on oikein ollut?

Tänään treenasin molempien kanssa vähän seuraamista ja Pinjan kanssa lisäksi liikkeistä jääviä. Pikkuhiljaa alkaa hoksata "seiso" käskyn, välillä pysähtyi jo ensimmäisestä mutta välillä tarvitsi toisen. Maahanmeno on taas vaihteeksi hyvällä mallilla. Niin ja yhtenä päivänä tein Pinjalle kylmiltään pitkän tauon jälkeen reilun 2min paikallaolon ja neiti pysyi oikein hienosti.. ellei sitten rokoteta jälleen siitä hyttysten napsimisesta?

13.8 mennään OKK epiksiin, Pinja ALO luokkaan ja Bentley mölli luokkaan. Tavoitteena Pinjan kanssa Alo3 tai edes muutoin hyvä suoritus ja Bentleyn kanssa, että se keskittyisi yli 50% kokeesta minuun, eikä yleisöön, kuten viimeksi.. Ja jos se seuraaminen ei menis nollille niin olisin onnellinen, se kun on ollut sen bravuuri aikaisemmin.