Eiliset arkitottis treenit jäi Bentleyn kanssa väliin, kun emännälle tuli yllättävää menoa.. :( Seuraavalle kerralle kuitenkin vielä mukaan! Huomenna olisi Pinja TOKO-treenit, menemme jos saamme kyydin järjestymään, tosin koiran virkaa ajaa sitten Bentley. Pinja kun edelleen haisee juoksulta :)

Tänä aamuna tyrehdytin aikani nenäverenvuotoani ja sitten lähdin koirien kanssa lenkille. Mietin, että pitäisi kyllä ottaa paperia kaiken varalta mukaan, mutta se sitten jäi. Menin läheiselle hiekkakentälle, pistin Bentleyn aitaan kiinni ja otin Pinjan kanssa seuraamista, paikallaoloa 1min, luoksetuloa ja muita pikkujuttuja. Pinja seurasi mainiosti namin kanssa, en sitä välillä palkinnut kuin kehulla ja vähän tuoksautin namia, että into pysyi. Hyvin seurasi myös käännökset. Paikallaolossa pysyi hienosti, vähän levottomana katseli ympärilleen, mutta pysyi hyvin ja nousi hyvin perusasentoon. Luoksetulo onnistui taas kympin arvoisesti! ;) Reipasta vauhtia tuli ja hyvin käännähti suoraan sivulle.

1940364.jpg
(c) Anna Kuha "Tättäränä menossa esteille"

Vaihdoin koiria, Bentleyn kanssa otin seuraamista ja perusasentoa ja kontakti harjoittelua. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa opettamaan vaihvoiksi maahan, istu, paikka jne.. käskyt.. kun vaan olis tuota aikaakin enemmän.

Lopuksi ensimmäistä kertaa ikinä harjoittelin Bentleyn kanssa näyttelyitä ajatellen.. Aika kauheaa oli alkuun se juoksu, bortsulla kun on tapana ängetä eteen kun juostaan ja sitten loikkii vaan ihan vinossa etiäpäin. Hidastin vauhtia ja otin hihnan napakammin ja alkoi lopulta jo sujua. Seisoi ihan näppärästi namin kanssa ja pidin kättä mahan alla, kun aikoi istua.

Sitten alkoikin se lenkin "mukavin" osuus. Alkoi tuntumaan siltä, että tulee taas verta nenästä ja tulihan sitä. Lenkille lähtiessä olin jättänyt tupon nenään mutta eihän se molempia reikiä sulkenut :P siinä sitten tippas verta nenästä ja mietin että mitähän tekisin. Punainen huppari oli päällä, joten lähdettiin kotia päin niin, että emäntä piti kättä naaman edessä koko matkan. Kotona hupparin hiha pesuun ja paperia nenään.. Ei ollut kiva juttu :(

Tässäpä vielä kuitenkin kuvia loppuun

1940365.jpg

1940366.jpg

1940369.jpg

Ylemmät kuvat on ottanut Ronin ja Odinin emäntä Anna K. Kaikki neljä on otettu Oulun Tollereiden agilityviikonlopusta.

Alemmat kuvat on ottanut Berryn emäntä Jonna A. lenkiltämme Toppilan "satama/teollisuus-alueella" tai jotain sitten päin :D

1940388.jpg
Pinja vähän alistaa Bentleytä..

1940405.jpg
Osataan me olla välillä rauhassakin.. mutta ootas, mitäs tuolla näkyykään?´