Eilen mentiin bussilla vasta 18:30 treeneihin ja oltiin sitten tavallaan kahden ryhmän treeneissä nuitten aikataulujen vuoksi.

Kokeiltiin seuraamisesta palkkaamista putkella, mutta se voisi pidemmän päälle koitua liian mukavaksi Pinjalle, sillä nytkin se seuraaminen meni siihen että kulkee ½m edellä ja odotti käskyä putkeen :D pikkuisen innokas, ei kai?

Myös liikkeestä maahanmeno sujui hyvin. Opettelin erinlaisia palkkaustapoja ja vapautusta nuissa jäävissä taaksepäin.

Hyppy meni normaaliin tapaan. Koira sivulle, käsky (-> hyppää) ja heti perään "seiso" käsky ja Pinja jää seisomaan minuun päin. Erikseen vielä harjoiteltiin pelkkää seisomista, jotta saadaa varmaksi paikallaan pysyminen kun siirryn koiran viereen. Ei siinä suurta hiomista pitäisi enään olla.

Vinkkejä tuli jos minkäkinlaisia eli lähinnä minuahan siinä koulutettiin taas miettimään tarkemmin mitä tehdään ja erinlaisia pikkujuttuja joilla helpottaa ja selkeyttää asioita koiralle (ja itselle).

Tosi kivat treenit siis!

Tänään lähdettiin aamusta veljeni rakennuksille ja Pinja vietti oikein happi rikkaan päivän terassilla ja riehui kovasti päästessään metsään juoksemaan :D