Tuntuupa aika moni saaneen Kajaanin ryhmiksestä (2.11.2008) ja edältävänä päivänä siellä olleista kisoista kennelyskän ja tämä tuli sitten meillekkin Pinjalle tuliaisina :(

Keskiviikko iltana Pinja ja Bentley varastivat sipsiä ja seuraavana yönä havahduin hereille noin 1-2 tunnin välein (arviolta) kun Pinja röhii, yskii, yökkii ja oksentaa. No, aamulla ei sitten näkynyt oksennusta missään mutta röhinä oli jäänyt. Käytin koirat ulkona ja lähdin töihin (työharjoittelu jakso meneillään). Kun tulin illemmalla kotia oli vastassa innostuneet koirulit ja Pinja tuntui tukehtuvan innostukseensa. Ajattelin, että sillä on jäänyt sipsi vain kurkkuun ja kyllä se ohi menee.

Perjantai aamuna sitten huolestuin jo, että eihän siellä enään toista päivää mikään voi olla jumissa ja soitimme Akuuttiin. Kennelyskä oli tullut minullekin mieleen ja sitä oli kuulemma liikkeellä. En päässyt käyttämään Pinjaan Akuutissa, joten saimme hakea apteekista Resilaria, 8ml 2-3krt/pv viiden päivän ajan. Ei paranna, mutta helpottaa yskää.

Ja tämä Resilarin antaminen onkin sitten jotain aivan kauheaa, luulen että Pinja ei luota minuun enään ikinä, kun mamma vieläkin sitä kauheaa ainetta ruiskuttaa kurkkuun ja puolet pitää pärskiä pois. Ymmärrän kyllä, sehän on pahanmakuista jos itsekkin joutuu ottamaan ja haiseekin pahalta.

Nyt vähän alkaa onneksi tuntumaan, että alkaisi pikkuhiljaa rauhoittumaan tuo yskä. Sitten vaan odotellaan, että iskeekö se vielä Bentleyllekin? Akuutissa tosin tuumasivat, että B voi olla oireeton kantaja, joten meillä on nyt molemmat koirat kotona/pihalle pissat karanteenissa vähän aikaa.

Eipä sitten tule tästä meidän, tai siis Pinjan, laihiksestakaan mitään kun ei saa lenkille mennä :)

Tsemppiä kaikille muillekkin Kennelyskän saaneille paranemiseen!

Ps. Ja onnittelut Tuikkuselle TK2:sta! :D kyllä mekin joskus ;)