Kyllä kyllä, aivan oikein luitte. Nyt se on sitten pentu astellut taloon! Sohvalla Pinjan ja Bentleyn seurana reuhaa pienen pieni musta-valkoinen bordercollie herra, jolla ikää pari päivää yli 7vk. Lapintähti X-pentueen tuotantoahan tämä komistus ;)

Komea herra ei kuitenkaan ole tullut jäädäkseen, luultavasti.. Lupauduin uusille omistajille poikaa hoitamaan maanantaihin asti, jolloin herra jatkaa matkaansa hieman Etelämmäksi (ei kuitenkaan kovin kauas).

Pinja ja Bentley suhtautuivat pentuun alkuun oikein hienosti, jopa vieraskoreasti. Sitten alkoi se jaakaus, huomattiin että "ei himputti, tuohan on koira! miten se on nuin pieni". Annettiin pusuja ja yritettiin vähän alistaa.

Vähän myöhemmin Pinja alkoi epäillä "No eihän tuo kyllä mikää koira voi olla, ihan selvä jänis" sillä Pinjan ilme oli sellainen, kuin olisi halunnut pyydystää pikkuisen :D

Kaikki on kuitenkin sujunut oikein mallikkaasta, yhtäaikaa en anna riehua vapaana ja pentukin on itseasiassa sohvalla vain tietokonetta ja käsiäni jyrsinyt. Pelottaakin ihan, että koska se huomaa, kuinka mukavaa lattialla olisi juoksennella!

Tässähän alkaa ihan pentukuume tulla, vaikka lupasin itselleni, etten ota toista koiraa kuin vasta talvella 2009/2010, yhdistelmäkin on jo tiedossa ;) mutta melkein houkuttaisi ajella Ylitorniolla ja käydä sieltä yksi poika hakemassa itsellekin kotiin :P