Ja päivän teemavärinä pinkki :)

Oli kyllä sellaista sähellystä koko päivä, tai ainakin siitä lähtien kun kehät alkoivat lähenemään alkuaan. Tolleri kehän kohdalla yritän seurata kehiä 24, 29 ja 34. Onneksi olivat kuitenkin samalla puolella kaikki. No, sen verran tuli sitten sähellettyä kun en ollut varautunut Bentleyn handleria opastamaan sen varalle, jos Bentley saisi erinomaisen, joten se sitten myöhästyi paras uros kehästä.

Bentley osallistui junioriluokkaan ja tuli luokassaan toiseksi kera erinomaisen. Ja se paras uros kilpailu sitten tosiaan jäi.. No, tuskinpa sieltä olisi mitään tullut, korkeintaan se vara-serti, jolla sitten mitään merkitystä olekaan ;)

Bentleyn arvostelu:
"Excellent proportion. Correct expression. Little bit light eyes. Little bit narrow chest in front. Movement light enough & powerfull, a bit not paraller in front. Excellent temperament."
JUN-ERI JUK2

Pinja yllätti taas iloisesti. Nartuissa taisi 13-14 saada erinomaisen. Pinja sai myös erin, voitti avoimen luokan ja lopulta se poimittiin myös paras narttu kilpailuun, jossa sijoittui kolmanneksi. Mitään ylimääräisiä ruusukkeita ei sitten tullutkaan, pn1 ja 2 kun olivat nuortenluokasta.

Pinjan arvostelu:
"Well balanced. Excellent head, topline, legs & white markings. Front movement should be better. Shows well. Good coat."
AVO-ERI AVK1 PN3

Bentleyn kanssa näyttelyt jäävätkin nyt mitä suurimmalla todennäköisyydella tauolle, ellei jotain ihme päähänpistosta tulisi ja lähtisimme jonnekin etelämmäksi näytille. Tuskin. Pinjan kanssa käväistään elokuussa yksi ryhmis ja syksyllä varmaan naapurivaltiossa onneamme koettamassa.