Tulipa vaihteeksi katsottua kalenteriin ja ajantaju on kyllä täysin mennyt, muuta ei voi sanoa. Pikkuisen alkaa ahdistamaan, kun todellisuus siitä, että meillä olisi Pinjan kanssa 2½ viikon päästä taipparit tuli äsken tajuntaani asti. No, todettakoon tähän, että mitä luultavimmin nuo taipparit jää kokonaan käymättä, sillä Pinjan vinkeet ovat nyt kovasti sellaiset, että juoksut olisivat puskemassa päälle.. Taipparitreeneissä se kyllä hienosti haki riistaa hakuruudusta yms., mutta perustottelevaisuus oli ihan hakusessa. Samoin TOKO käskyistä mm. istu ja maahan (ja seiso) se osaa hyvin, mutta jos käsken sen "maahan", Pinja vain seisahtuu ja katsoo minuun, että "älä nyt viitti, et ole tosissas", toisella maahankäskyllä se malttaa laskea takapuolensa lattiaan ja vasta kolmannella käskyllä tulee erittäin, erittäin hidas maahanmeno.. Huh huh.

No, jos ne juoksut ei nyt sitten ihan pahimmoilleen tule ja taippareihin sen puolesta päästään, niin käydääs hakemassa se toinen nou-0 sitten, kun kerran on ilmoitettu ja maksettukin. Jos tämä meno jatkuu pidempäänkin, niin ei varmasti nou1 tulosta tule..

Toivoisin nyt vain, että Pinja aloittais ne juoksut nyt, tässä ja heti, eikä sitten enään parin-kolmen viikon päästä, kun olis epäviralliset toko-kokeet, taipparit ja tollerileirikin.