Otin aamulla jäniksen sulamaan, mutta kuulemma sitä ei saanut jättää aurinkoon ja laitoin mukamas varjoisempaan sulamaan. Eihän se sitten ollut juurikaan iltaan mennessä sulanut ja lähdettiin kohmeisella/puoli jäisellä kanilla tekee taippari jälki treenit Pinjalle tuonne Kivivaaraan.

Itse jäin autoon koiran kanssa istumaan, kun isä kävi vetämässä jäljen (karhuja, hirviä, poroja yms. metsän eläimiä piilossa, joista en niin välitä). Jäljen pituus oli varmaankin noin 70-80m. Pistin Pinjan jäljelle ja hyvinhän se sitä seurasi! Tarkasti meni, yhdessä kohtaa harhautui hieman, mutta palasi heti jäljelle takaisin. Kanilla meni aikaa, aikaa ja aikaa. En nähnyt mitä tapahtui, mutta kohta Pinja palasi prikulleen samaa jälkeä takaisin, ilman kania. Pistin Pinjan takaisin jäljelle ja isän lähenemään kania. Isa pääsi noin 15m päähän kanista, kun Pinja löysi sen ja kutsusta toi kanin käteen asti. Muutaman kerranhan se välillä tipahti, varmasti painoa 3-5kg sillä kanilla.

Nyt odotellaan huomiseen, kunnes kani sulaa loppuun asti ja käväistään tekeen sitten uusi jälki tuonne maastoon. Eiköhän se kani palaudu jo ihan ekalla kerralla.

_____ _____ _____ _____ ______

Eilen tuli puhelu Roin TOKO kokeista, että ollaan toisella varasijalla. Musta tuntuu, etten edes yritä opettaa tuolle sitä seuraamista vaan otetaan niistä suoraan 0:t..? Jos keskittyis nuiden muiden, hieman paremmin onnistuvien liikkeiden, hiomiseen? :)