Toiseksi viimeinen kerta agilityn alkeiskurssilla. Aluksi käytiin tutustumassa puomiin. Bentleytä yllättäen vähän hirvitti, vaikka puomia on menty kymmeniä kertoja aikaisemminkin. No, toinen kerta sujuikin sitten jo tuttuun tapaan. Myös A:n alastulos kontakteja treenattiin. Sitten otettiin hyppyestettä ja pikkuhiljaa nostettiin korkeutta, 55cm taisi olla viimeinen ja B ylitti sen hyvin. Sen jälkeen otettiin hyppy -> A yhdistelmä ja hyppy -> hyppy -> A.

Seuraavaksi tehtiin 7 esteen rata, joka harjoiteltiin ensin kahdessa osassa. Aluksi tutustuttiin ihan vain muuriin ja sen jälkeen yhdistettiin sen kolmen hypyn jälkeiseksi esteeksi. Kun tämä alkoi olla hankassa jatkettiin muurilta valssaten hypylle, putkeen ja persjätön kautta viimeiselle hypylle.

Rata oli aika mielenkiintoinen, sisältäen 5 hyppyä, muurin ja putken, 2 valssia ja yhden persjätön (niin ruma sana kuin se onkin). Alkuun meni säheltämiseksi ja multa alkoi loppua hermot, joten lopulta päädyin joka karjaiseman korkean C:n, kun B meinasi huidella muurilta suoraan toisten koirien luo! Tämä kaikki ihanuus on myös ikuistettuna videolla, jota en kuitenkaan ikävä kyllä voi laittaa jakeluun nettiin. Niin hauskaa kuin se varmasti kaikista olisikin.. ;)

_________________________________________________

Treenien jälkeen lähdettiin viereiseen koirapuistoon, jossa ei oltukaan käyty aikoihin. Sieltä löytyi x-rotuinen Hal neiti 1v., jonka kanssa molemmat koirat innostuivat kovasti leikkimään. Sieltä löytyi myös kiva pieni lammikko, jonne Bentley päätti kuumissaan kellahtaa makoilemaan, joten täytynee lähteä sekin vielä pesemään. En nimittäin halua kovinkaan montaa kiloa hiekkaa sänkyyni ensiyönä.