Eilen meillä oli halliaika serti areenalle ja noin 10 koirakon ryhmästä oli lisäksemme paikalla 4 koirakkoa. Varsinaisesti kouluttajaahan tähän ryhmään ei tainnut tulla ollenkaan, mutta nämä kokeneemmat onneksi neuvoivat meitäkin. Toivotaan nyt, että mikäli itsekin pääsemme hallilla kuitenkin käymään edes vähän treenailemassa, niin siellä olisi paikalla myös joku jolla olisi halliavain...

Otettiin ympyrän muotoinen rata, jossa oli hyppy, hyppy, putki, hyppy, putki ja sama alusta. Sitä sai ottaa molempiin suuntiin. Meillä meni yllättävän hyvin. Alkuun ohjasin huonosti mutta toisella yrittämällä meni jo tosi kivasti. Loppuun otettiin vielä A:n kontaktit.

_______________________________________________

Tämän jälkeen lähdettin tokoilemaan Linnanmaalle, missä olikin jo täysi tohina päällä kun sinne saavuimme. Otin Pinjan ja Bentley sai jäädä autoon lepäilemään. Pinjan kanssa otettiin seuraamisia motivoidusti ja palkkasin lelulla, joka pidemmän päälle ei kuitenkaan osoittautunut ihan-niin-hyväksi ideaksi. Muutama liikkeestä jäävä ja paikkaoloja. Nämä yhteistreenit kun ovat oikein otollisia häiriön kannalta juurikin paikallaoloon. Muihin liikkeisiin Pinja ei juuri häiriötä ota.. Paitsi jos jossain lentää jotain, niin se on kyllä kova paikka.

Lopuksi otin vielä Bentleyn ja sen kanssa otettiin seuraamispätkiä ja Paula ruoski meitä ruotuun. Itse kävelen ihan mitn sattuun ja korjailen kävelylläni mm. Bentleyn vinoa perusasentoa.. Muutama liikkeestä jäävä maahanmenon muodossa onnistuivat hyvin sekä hyvin lyhyt paikallaolo.