Eilen palailtiin hiihtolomilta kotiin, bussilla tietenkin, kun kortittomia ja autottomia edelleen ollaan... Bussiin päästiin yllättävänkin helposti ja löytyi jopa istuma paikka. Siinä sitten matkustettiin seuraavat 100km iso laukku sylissä ja kaksi koiraa jossain jalkatilassa.. Vieressä istunut pikku poika sai varmaan traumoja Bentleystä, joka pyrki vähän väliä syliin tai muuten vain yritti päästä pois jaloista paimentamaan kaikki vähän liikkuvaa.. Argh! Kyllä sai olla viimeinen bussi reissu kahden koiran kanssa, jotka eivät taas viikkoon olleet edes taluttimessa kulkeneet :D

Kaiken lisäksi oli niin virkaintoinen kuski, ettei suostunut jättämään meitä tuossa talon vireisellä pysäkillä, kun ei ollut pikavuoropysäkki ja otti koiristakin maksun.. No, mentiin sitten Tuiraan asti ja sieltä hypättiin bussiin ja tultiin takaisin päin.

Nyt on sitten yö nukuttu kaikki samassa sängyssä ja odotellaan Bentleyn kanssa illan treenejä. Toivottavasti Tiina muistaa hakea meidätkin mukaan! :)

Huomenna päästään sitten myös Pinjan kanssa treenaamaan ensimmäistä kertaa tälle vuodelle, kun ei ole juoksuja tullut [ja alkaa autokoulukin olla jo paremmalla puolelle (ei teoriat mene päällekkäin treenien kanssa)]. Ihanaa!