Pinja liitää hakuruudussa dameja etsien

Kati & Iitu tulivat kahden aikoihin kylästelemään ja lenkkeilemään. Lähdettiin tuonne junanradan varrelle ja siinä oli sopivasti mukavan harmaa metsikköä/risukkoa, johon päätimme tehdä hakualueen dameilla. Kati kävi viemässä pari damia ja minä piilotin kolme toiselle puolelle.

Ensimmäisenä päästettiin Pinja hakemaan ja aika nopsaan sieltä dami löytyikin, palautus vain oli aika mielenkiintoinen etten sanoisi :D Pinja haki damin minusta katsottuna vasemmalta, juoksi sitten damin kanssa suoraan linjaa minusta ohi oikealla, josta nousi lenkkipolulle ja kävi palauttamassa damin Katille. Tietenkin, sehän ol ise Katin piilottama dami. No, tuli se sitten sieltä ihan oikeaan osoitteeseen asti lopulta.


Palautus käteen asti

Päästettiin sitten myös Iitu hakemaan yhtäaikaa (voi mikä neronleimaus) Pinjalle iski mustiskohtaus; "Mitä *piip*, tuo vie MUN damit! Apuaa" ja sitten se kävi ottamassa Iitun kanssa yhteen.. =/ Otin sitten Pinjan kiinni ja Iitu sai käydä vielä etsimässä ja päästettiin taas Pinja hakemaan.


Ja uusi lähetys etsintään

Näytin Pinjalle linjan ja ihmeen hyvin eteni osoittamaani suuntaan melko vauhdikkaasti ja lähellä damia alkoi selkeästi käyttää nenäänsä ja palautti hienosti toisen damin, tämän jälkeen haettiin vielä loputkin pois. Oikein mukavan näköistä työskentelyä alkoi olla Pinjalla!

Ai niin, ja jossain tuossa välissä kun sidoin Bentleyn puuhun saimme sen kiinni itse teosta puremassa hihnaa, mutta heti kun silmä vältti oli se jo vapaana. Tämä oli sitten jo kuudes Bentleyn purema hihna.. .. ..


Bentley poju

Käveleskeltiin hakuruudun jälkeen läheiselle kentälle, pistettiin punaturkit aitaan kiinni ja otettiin Bentleystä sivuprofiilia ja pääkuvaa :) Sitten vielä otin toko seuraamista Bentleyllä ja Kati sai napattua siitäkin muutaman kuvan!


Seuruutusta ja hyvä kontakti


Pysähtyminen perusasentoon


Ja sitten vielä takaisin päin


Loppuun vielä 9kk kasvukuva Bentleystä