Nyt sitten ehditään käydä vielä 6 kerran jatko2 kurss agilityn osilta Benan kanssa ennen muuttoa. Tänään oli eka kerta. Ryhmässä kaikki koirat olivat uusia, tai no yksi tuttu löytyi joka on ollut samoissa treeneissä kassilla joskus :) mutta muutoin kaikki ihmiset ja koirat kouluttajaa lukuunottamatta uusia. Ryhmässä on myös yksi chihu, taitava sellainen. Siitä Bentley ei välittänyt ollenkaan, liekkö edes huomasi sitä :D 

Harjoiteltiin sama radanpätkä niin valssin kuin takaaleikkauksenkin kanssa, sanoisin että valssin kanssa oli 100 kertaa helpompaa. Minä en vaan jotenkin tuota takaaleikkausta osaa/hahmota, vaikka sen oikein teenkin niin Bena jää pyörimään sit jalkoihin ja ihmettelee kun juoksen päälle.. Heh heh.

Renkaan kanssa ollaan edistytty paljon. Kerran tais rengas "haljeta" mutta sen jälkeen menikin taas joka kerta hienosti. Must tuntuu että Bena pysyi yleisestiottaen tänään jotenkin paremmin hanskassa, kuin aiemmilla kerroilla, vaikka toki tuttuun tapaan valtavasti kuumuikin.

Puomia otettiin kans muutaman kerran. Alan nyt pikkuhiljaa pyrkimään siihen, että sen lisäksi että Bentley pysähtyy, sen pitää myös jäädä siihen puomille tököttämään vaikka vähän liikkuisinkin eteenpäin.

Niistoa myös taas muistuteltiin mieleen, vähän meni pitkäksi käännös, mutta kyllä se tästä.