Tänään kävin piiiitkästä aikaa Pinjan kanssa tuossa hiekkakentällä treenaamassa. Tällä kertaa mukana vain yksi dami (muut jo "kesämuutto" kuormassa), joten sillä oli hyvä treenailla rauhoittumista/paikalla oloa noudoissa ja palautuksia kuntoon.

Tässä välissä Rollo-enon (Lapintähti Alexander) omistaja soitteli ja neuvoi vähän mitä siellä taippareissa taas tapahtuukan ja rohkaisi meitä sekä vastaili "tyhmiin" kysymyksiini :) Kiitos! Tulemme varmaan vaivaamaan sinua vielä muutaman kerran ennen taippareita ;D 

Otin sitten Pinjan vierelle taippariotteeseen ja heitin. Ei toiminut. Lähti heti sinkoamaan, joten piti keksiä jotain muuta. Annoin kuitenkin hakea damin. Hoksasin, että Pinja "sinkoaa" vain silloin, kun dami lähti vauhdilla sen nenän edestä (TIETENKIN!) joten jätin Pinjan istumaan/makaamaan, kävelin pari metriä, heitin damin, palasin Pinjan luo (oli noussut seisomaan, mutta ei karannut) ja lähetin noutoon. Tätä tehtiin monta kertaa, ehkäpä joidenkin oppikirjojen mukaan liiankin monta :)  Pinja alkoi näyttää väsymisen merkkejä huolimattomuudella, joten huomasin treenanneeni taas liian pitkään ja tein yhden helpon, motivoidun noudon ja sitten palattiin kämpille.  

Väsynyt tyttönen treenien jälkeen (ja silti niin virkeä ;)
1601211.jpg