Nyt kun olen lievästä shokista päässyt yli, voisin tuon Piteån näyttelyn kuulumisetkin kirjoitella.

Ensinnäkin oltiin taas aivan liian aikaisin näyttelypaikalla ja kehät lisäksi myöhässä mukavasti. Otettiin Pinjan kanssa rennosti, istuin retkituolissa ja Pinja nukkui kerällä sylissä. Ihanasti lämmitti sillä ilma ei mikään kovin lämmin ollut. Välillä käväistiin tietty vähän kävelemässäkin ja saimme jos minkäkinlaisia katseita Pinjan reikäisen turkin vuoksi. Ylpeästi kuitenkin vain eteen päin :D

Kehässä Pinja esiintyi kivasti, ei mitään ongelmaa. Ainoa jännityksen paikka oli se, että kuinka pystyn englanniksi selkeästi artikuloimaan sen, mitä Pinjan turkille on tapahtunut. No, eihän se tuomari sitten edes siitä kysynyt mitään!

Kuulin, kun tuomari sanoi että "excellent" ja sitten valittiinkin jo avoimenluokan voittajaa. Niinhän siinä kävi, että Pia T:n kanssa seisottiin kehässä ja naureskeltiin, miten hieno edutusjoukkue oli Suomesta koolla. Eikä siitä hirinästä meinannut tulla loppua :D "Yhdeltä piru paralta on turkki saksittu ja toinen on jättänyt sen pentulaatikkoon", Pian esittämä koira nimittäin. Loppujen lopuksi Pinja voitti avoimen luokan ja oli ParasNarttu2. Yllättävän pitkään tuomari mietti, pistääkö Pinjan voittamaan, mutta lopulta veteraani narttu voitti. Onnittelut Ennin valioitumisesta! Meille kelpasi hyvin tuliaisiksi se valkoinen ruusuke, CACIB nimittäin ;)

Arvostelu ja ehkä pari kuvaakin koloisesta neidistä tulossa myöhemmin.