1784336.jpg

Viimein se kauan puhuttu uintireissu, jolla Pinja pitäisi opettaa Miina-metsästäjä uimaan! Miina-lk.saksanseisoja & Tipla-bortsu (Lapintähti Safiira) omistajineen saapuivat kuuden aikaa illalla ja sovimme menevämme 2-3km päässä sijaitsevalla uimarannalle. Pari tyttöä oli siellä saunaa lämmittämässä, mutta emme antaneet sen häiritä, neljä koiraa vapaaksi ja peukut pystyyn ettei löydy lasinsiruja. Pinja juoksi ensimmäisenä rantaan, "Mitä tehdään, mitä tehdään? Uidaanhan, uidaanhan!?"

Heitin sitten Pinjalle vauhtisyöksy damin, ei mitään vierelle ottoja tai muuta vastaava, inspistä siihen ei ollut. Pinja syöksyi heti damin perään ja Bentley perässä, Pinja haki ihanasti damin ja toi käteen asti.. mutta siis mikä nyt mättäsikään? Bentley ui!! Puolivahingossa kylläkin, vesi oli uusi elementti, tai no ei niin uusikaan, suihkussa se ei tykännyt olla, mutta järvi oli erittäin uusi asia. Sanottakoon että tämä on ensimmäinen bortsu jonka näen menevän vapaaehtoisesti veteen mitään mukisematta. Meillä kun bortsut tyytyvät yleensä paimentamaan näiden tollojen uidessa :D

Loppujen lopuksi Bentley myös ui vähän syvemmälle, eli se ei jäänyt siihen "kastelenpa nyt tassuni emännän mieliksi" ja se myös haki damin vedestä! On siinä mulla etevä oppi poika, tarkoitushan ei tietenkään ollut tehdä tästä toista noutajaa taloon.. No, Bentley toi muutaman kerran damia kun sen heitti suht.lähelle ja muulloin se istua kökötti vedessä ja kun Pinja taas tuli damin kanssa, piti alkaa paimentamaan ja yrittää häiritä kaikin keinoin..

Lopputuloksena myös toisen bortsun uinti, Tipla tytteli innostui vuorostaan lähtemään Benleyn perään, mutta Miinaa ei olisi voinut kyllä uinti yhtään enempää kiinnostaa. Veteen kannettuamme sen, se vain tärisi kun tassut kastuivat.. kyllä se viimeistään ensikesänä oppii, nuoriahan nuo ovat vielä kaikki (alle 3kk ja Bentley vähän vanhempi).

Kuviakin saimme muutamia räpsittyä, mutta nyt olen kylästelemässä perjantaihin asti ja laitan kuvat silloin koneelle jos muistan ja lisäilen niin galleriaan kuin blogiinkin ;)
Toisin sanoen, myöskään mitään koiramaisia päivityksiä ei pitäisi olla tiedossa kuin ehkä vasta viikonloppuna.

Mukavia, koiramaisia kesäloman loppuja kaikille.. tämä tyttö aloittaa taas opiskelut jo.. no, puolen tunnin päästä voisi sanoa että viikon päästä :D

1784357.jpg