Aurinko alkaa paistaa ja kevät tulla, joten hurjan nelikon emäntäkin alkaa heräillä talvihorroksesta. Mahtava fiilis. Tänään tulin käymään taas porukoilla, koirat saivat juosta itsensä väsyksiin asti ja nyt ovat tuossa pihahäkissä olleet jonkin aikaa. Kohta lähdetään ajelemaan kotia päin takaisin.. Semmonen 18km on matkaa. Päätin myös, että nyt pitää ottaa itteä niskasta kiinni ja liityin vähän "paikallisiin" kerhoihin mukaan ja tarkoitus olisi päästä taas vähän treeneilemaan... ;)

Pistin tänään "hakemukset" Tornion Kennel Kerhoon, aikomuksena päästä Bentleyn kanssa treenaamaan agility ryhmään. Ehkäpä osallistun joskus myös Pinjan kanssa TOKO treeneihin. Agility kuitenkin pääsijalla nyt.

Liityin jäseneksi myös Länsi-Pohjan Noutajakoira yhdistykseen, toimii tuolla Kemi-Tornio alueella ja toivoisin pääseväni sinne mukaan taipparitreeneihin tai vähintäänkin löytäväni treeniseuraa sitä kautta..

Kolmantena ilouutisena sellainen, että joen toiselle puolelle Övertorneålle perustettiin pari viikkoa sitten uusi koirakerho!! En päässyt perustamis kokoukseen mukaan mutta ehdottomasti liityn sinne ja toivottavasti kerho alkaa innokkaasti toimimaan ja saadaan treenit pystyyn. Ainakin Pinjan kanssa pitäisi jatkaa tokoilua sekä Bonon ja Maxin kanssa vähän perustottelevaisuutta/tokoa myöskin. Ihan heti sinne ei varmaan agility esteitä saada, rahoitusta kunnalta voinee hakea puolen vuoden päästä, mutta sitten olisi hienoa jos treeni mahdollisuudet olisivat nuinkin lähellä.. Odotukset ovat kovat, pitää yrittää omakin panos lyödä joukkoon! :)