Puoli kolmen aikaan lähdettiin Elisan kyydillä Bauhaussille päin Bentleyn kanssa TOKO:a treenaamaan. Mukana oli meidän lisäksi Elisa ja "Lu" sekä Anna ja "Nuka". Bentley rakastui erityisesti Nukaan ja pienten alku selvittelyiden jälkeen olisi leikki ja riehuminen kovastikin maistunut.

Bentleyn kanssa otimme seuraamisia, molempia jääviä liikkeitä, seisomista ja makaamista, ja pääsin mukavasti makaamisessa jo irtautumaan Bentleystä. Yritti kyllä nousta, mutta heti uskoi uudella käskyllä, että tässä olisi nyt sitten pysyttävä.

Lopuksi käytiin vielä vähän lenkkeilemässä ja Bentleyn pääsi sitten Nukankin kanssa riehumaan.

Sitten onkin se hauskin osio vuorossa :D Elisa kävi heittämässä meidät Limingantullin bussi pysäkille ja jäin siihen Bentleyn kanssa odottelemaan bussia. Linja 19 bussi tuli noin 10-15min odottelun jälkeen, nousin bussiin, tervehdin kuskia ja leimasin kortin ja lähdin käveleen bussin perälle. Joku huuteli perään ja kuski oli maksua vailla Bentleystä! Uskomatonta :D No, yritin siinä sitten kaikin keinoin päästä ilmaiseksi, mutta nuori, työnsä hyvin hoitava (lue: liian virkaintoinen minun makuun) kuski ei sitten suostunut ottamaan kyytiin, kun minulla ei ollut ylimääräistä käteistä hälle Bentleystä maksaa..

Jäin sitten odottelemaa seuraavaa bussia, taas meni noin 10-15min ja tuli linja 1 bussi. Hypättiin sitten siihen ja säästin 3€, kun tämä kuski ei alkanut vaatimaan rahaa ;) Loppujen lopuksi vielä käveltiin Tuirasta kotiin, linja 19 bussilla ois päässy paljon lähemmäksi. Periaatteitahan on kuitenkin oltava, muuten ei tule elämästä mitään, ja minä olen päättänyt, että paikallisliikenteen busseissa en koirista maksa!

Kannatusta sain tälle linja 1 bussissa istuessa, nuori pari istui meitä vastapäätä, koiranomistajia hekin, ja tuli tietysti puhetta Bentleystä. He tulivat kysyneeksi, että pitääkö koirasta maksaa ja siinä sitten tämän saman tarinan selitin. Kyllä olivat samaa mieltä, että syrjintään kun yli 40cm säkäkorkeudeltaan ei muka ole sylikoiria ja niistä pitäis maksaa.. Kyllä mun koirat ainakin tulee syliin! Ja vieläpä 2,90€.. ei onnistu ;)